![]() ![]() |
| ena bukali krasi |
27 Nov 2005, 15:32:30
|
|
Öğrenci Grup: Members İleti: 30 Katılım: 30-October 05 Üye No.: 39 |
arkadaşlar,
öğrendiğim kadarıyla ortalıkta yeni bir virüs dolanıyormuş ve bu virüs bir fransız tarafından rtalığa salınıyormuş.Virüs mail adreslerine matrix e hoşgeldiniz diye başlıyormuş bir kaç dakikalık bir çizgifilmden sonra virüs bilgisayarınza çok kısa bir süre içerisinde yayılıyor ve hiçbir şey yapamıyormuşsunuz ve harddiskiniz tamamen çöküyormuş.. aman dikkkat sakın maili açmayın tanımadıklarınızdan gelen mailleri silmeniz tavsiye edilir.. ya milletin işi gücü yok herhalde,terbiyesiz insanlarr... |
| Deadeath |
28 Nov 2005, 04:38:39
|
![]() Monsterman ![]() ![]() ![]() Grup: Admin İleti: 223 Katılım: 3-May 04 Nereden: Hell Üye No.: 2 |
bu virüs haberini bende duymuştum. maili açmadığımız sürece sorun yok. fakat tanımadığımız kişilerden gelen mailleri açmamak yetmiyo artık. tanıdığın kişilerden gelen maillere bile güvenmemek lazım. istediğin kişinin adından başka birine mail atmak artık çok kolay maalesef. bana kendi mailimden bile mail geldiği oluyo bazen
-------------------- We are the hammers of the god, we are thunder, wind and rain.
|
| cemcan |
28 Nov 2005, 13:21:13
|
![]() Hurricane ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members İleti: 355 Katılım: 1-October 04 Üye No.: 10 |
valla benim diyeceğim şey çok basit?
artık size gelen FW mailleri başkalarına forward etmeyin, bunların belli amaçları var, bu mailler dünya üzerinde dolaşıp mail adreslerini topluyor. artık gelen fw mailleri silmekten bıktım yaw! |
| ColdFusion |
30 Nov 2005, 02:42:19
|
![]() .NET Solution Developer ![]() ![]() Grup: Members İleti: 143 Katılım: 6-May 04 Üye No.: 5 |
Evet Cem haklısın,bende bıktım fwd leri silmekten,bu şekilde mail adresleri toplanıyor ve sonra bunları bir takım insanlar cd ye yükleyip firmalara güzel fiyatlar karşılığında satıyorlar.Firmalarda aktif durumdaki bu mail adreslerine reklam bombardumanı yapıyorlar. Fwd gelen mail lara kanmayın,yok kan lazım mış falan filan hepsi yalan, bana geçen sene gelen bir şahsiyetten gelen mesaj ... isimli çocuk kan kanseri işte ilik bulamazsa 2 ay ömrü kaldı ama aynı mail bu sene yine geldi isim aynı tel no aynı nasıl 2 ay ömürdür anlamadım. İnsani duygularımızın esiri olarak oyuna gelmeyelim
-------------------- HİÇ BİR ŞEY İMKANSIZ DEÐİLDİR
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | Şuan: 10 September 2010 - 12:00:14 |