![]() ![]() |
| jeomanyak |
20 Oct 2004, 23:31:51
|
|
Taxim Man ![]() ![]() ![]() Grup: Members İleti: 213 Katılım: 6-May 04 Üye No.: 3 |
Walla ben bugün gittim film aldım hemen başlayalaım die filmede 10 milyon bayıldım parayı herkesden toplamayı düşünüyorum çünkü bizdeki mantık bi şeylere değer vermek için ona bi şey ödememiz gerektiği neyse çokta önemli değil ama içimede oturmadı değil.
HEMEN BAŞLAYALIM DENEME ÇEKİMLERİNE YARIN.... |
| cihan |
21 Oct 2004, 10:53:24
|
![]() JEDI TRAINER ![]() ![]() ![]() Grup: Members İleti: 316 Katılım: 6-May 04 Nereden: From Earth Üye No.: 6 |
:arrow: Bence de olaya girelim başlangıç olarak birkaç varlığın tasfiri ve profili iyi olur deneyelim görelim arkadaşlar....
Çünkü yapacağımız işi en iyi şekilde yapmalıyız insanlar izlerken etkilenmeli vayy bee demeliler bu öğrenciler sandığımızdan daha başarılılar..Biz de buna inanır ve girişimimizi bu şekilde başlatırsak eminim ki hiç bir zorluk bizi yıldıramaz..... -------------------- Without Jahh
|
| cemcan |
21 Oct 2004, 23:44:47
|
![]() Hurricane ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members İleti: 355 Katılım: 1-October 04 Üye No.: 10 |
abi tamamdır ozaman,madem siz bukadar isteklisiniz,bi aksilik çıkartmadan haftaya başlayalım biz bu işe?
artık elimizden geldiği kadar,gerek maddi gerekse manevi her türlü desteği kendi aramızda yaratıcaz... |
| Gravitasyonel |
11 Oct 2005, 03:50:25
|
|
Öğrenci Grup: Members İleti: 15 Katılım: 21-May 05 Üye No.: 27 |
Forumda pek haraket yok sanırım. Eski konuları gündeme getirmek ne kadar mantıklı olur farkındayım ama merakımı mazur görün, bu filmin amacı neydi ? Geçen süre zarfında bir gelişme kaydettiniz mi ?
Arkadaşlar belki bir proje altında, bir şekilde ortak bir çalışmanın içerisine girilecekse, severim böyle şeyleri, katılımım olur.. |
| Deadeath |
11 Oct 2005, 11:49:01
|
![]() Monsterman ![]() ![]() ![]() Grup: Admin İleti: 223 Katılım: 3-May 04 Nereden: Hell Üye No.: 2 |
Bu proje 2003 yılından beri gündemde. kısa metraj bir film çekmek istiyorduk. bir kaç senaryoda yazıldı aslında ama bir türlü organize olup bişeyler üretemedik ve öylece askıda kaldı. ama bakalım okul bitmeden belki bişeyler yapabiliriz.
-------------------- We are the hammers of the god, we are thunder, wind and rain.
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | Şuan: 8 September 2010 - 14:06:27 |